OnePlus 2 Ontvangt Beveiligingsupdate Van Oktober

OnePlus TwoOnePlus is begonnen met de uitrol van de nieuwste beveiligingsupdate voor de OnePlus 2. De beveiligingsupdate van oktober dicht de laatste lekken in het Android-besturingssysteem. De Chinese fabrikant heeft ook een nieuwe bèta van Android 8.0 (Oreo) beschikbaar gemaakt voor de OnePlus 3 en 3T. 

De OnePlus 2 ontving op 12 juli voor het laatst een update. Deze update naar OxygenOS 3.6.0 was voorzien van de beveiligingspatch van juni. Nu is OnePlus begonnen met de uitrol van OxygenOS 3.6.1, die is voorzien van de beveiligingspatches van juli, augustus, september en oktober. Hiermee is de smartphone weer beschermt tegen de laatste lekken, inclusief het KNACK beveiligingslek, waarbij een kwetsbaarheid in het WPA2-protecol voor het beveiligen van je WiFi-netwerk kon worden misbruikt.

Als laatste heeft OnePlus bèta versie 26 voor de OnePlus 3 en bèta versie 17 voor de OnePlus 3T uitgebracht. Deze nieuwe bèta versies zijn stabieler dan de eerste bèta van Android 8.0 (Oreo). Je kunt hier lezen welke wijzigingen OnePlus heeft aangebracht in de nieuwe bèta versies.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *