“Samsung Komt Met Drie Verschillende Galaxy S9-modellen”

Samsung LogoVolgens de bekende tech-lekker Ice Universe zal Samsung begin 2018 niet twee uitvoeringen van de Galaxy S9 introduceren, maar drie. Samsung zal naast de Galaxy S9 en Galaxy S9+ ook een kleinere Mini-uitvoering op de markt brengen.

Samsung introduceert elk jaar twee uitvoering van de nieuwste Galaxy S-serie. Zo introduceerde Samsung eerder dit jaar de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. We verwachten dat Samsung in 2018 dus de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zal introduceren. Volgens Ice Universe, een tech-lekker die wel vaker juiste informatie deelt via Twitter, zal Samsung echter ook de Galaxy S9 Mini introduceren.

Ice Universe schrijft dat de Galaxy S9 Mini, net als de grotere uitvoeringen. beschikt over een Infinity Display met gebogen schermranden. Het scherm van de Galaxy S9 Mini is echter slechts 5-inch groot. Samsung heeft in het verleden al verschillende keren een Mini-variant van een Galaxy S-toestel op de markt gebracht, maar deze compacte toestellen waren elke keer uitgerust met mid-range specificaties. Volgens Ice Universe is dat bij de Galaxy S9 Mini niet het geval.

Ondanks dat Ice Universe een redelijk betrouwbare bron is raden wij aan het bovenstaande bericht voorlopig nog met een flinke korrel zout te nemen. Voor de lancering van de Galaxy S7 en de Galaxy S8 doken namelijk ook geruchten op over een kleinere uitvoering, maar deze toestellen zijn uiteindelijk nooit uitgebracht.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.