“Samsung Brengt Galaxy Note 7 Terug Op De Markt”

samsung-galaxy-note-7Samsung zou de Galaxy Note 7-toestellen, die na het batterij-fiasco zijn ingeleverd, weer willen opknappen om vervolgens te verkopen. Dat schrijft althans de zakelijke krant Korea Economic Daily op basis van een anonieme bron.

De Galaxy Note 7 verscheen in augustus vorig jaar op de markt, maar al snel bleek de accu in de phablet spontaan te kunnen ontploffen. Samsung heeft als maatregel alle Note 7-toestellen teruggeroepen en de phablet uit de verkoop gehaald. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou na de terugroepactie ongeveer drie miljoen verkochte toestellen hebben teruggekregen. 

Door de Galaxy Note 7 alsnog te verkopen kan Samsung het verlies dat het bedrijf heeft gemaakt beperken. Ook kan het bedrijf boetes ontlopen als de toestellen toch in de verkoop gaan, omdat Samsung het Zuid-Koreaanse milieuministerie een boete moet betalen als de smartphones ongebruikt worden vernietigd.

Samsung zal de Galaxy Note 7-toestellen voorzien van een nieuwe behuizing en onder andere in India en Vietnam op de markt brengen. Samsung heeft zelf nog niks bevestigd, dus we moeten dit bericht voorlopig nog met een korreltje zout nemen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *