Support-pagina Voor Opvouwbare Samsung Galaxy X Opgedoken

Samsung LogoDe opvouwbare smartphone die in de geruchten cirkel bekendstaat als de Samsung Galaxy X, is opgedoken op de support-pagina van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Dit is een teken dat de officiële lancering van de smartphone nadert.

De Galaxy X heeft het modelnummer SM-G888N0. Dit nummer is nu opgedoken op de support-pagina van Samsung. De Galaxy X is voorzien van een scharnier en een buigbaar scherm, waardoor je de smartphone kunt opvouwen.

product-pagina SM-G888N0 Galaxy X

Er zijn in het verleden verschillende schetsen opgedoken, waardoor het nog niet helemaal duidelijk is hoe de Galaxy X er precies uit komt te zien. Het is mogelijk dat het ontwerp veel wegheeft van een langwerpige flip-phone, maar er zijn ook schetsen opgedoken van een toestel dat zijwaarts kan worden uitgeklapt. Hierdoor kun je het toestel als smartphone en als tablet gebruiken.

Volgens de geruchten krijgen we de Galaxy X al voor de introductie van de Galaxy S9 te zien. We verwachten dus dat Samsung de Galaxy X in december of januari al zal presenteren.

bron [mobielkopen via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.