Foto’s Van Huawei Nova 3 Opgedoken

HuaweiOp het internet zijn verschillende foto’s opgedoken van een nieuwe mid-range smartphone van Huawei. De zogeheten Huawei Nova 3 beschikt onder andere over een beeldscherm met een 18:9-beeldverhouding en een dual-camera.

De Huawei Nova-serie bestaat uit toestellen die thuishoren in het middensegment. Dergelijke toestellen zijn krachtig genoeg voor de gemiddelde gebruiker en kosten doorgaans een stuk minder dan de vlaggenschip smartphones. De eerste Huawei Nova-smartphone verscheen ook in Nederland op de markt, maar de Nova 2 is hier nooit officieel uitgebracht. Misschien krijgen we volgend jaar wel de Nova 3 te zien.

Op de onderstaande foto’s zien we de Huawei Nova 3 van verschillende kanten. De smartphone zou beschikken over een 5.93-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een HiSilicon Kirin 670-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte en een 3340 mAh accu. Aan de voorkant zien we een vingerafdrukscanner en aan de achterkant een dual-camera. Ook is er een USB-C-poort en 3.5mm koptelefoonaansluiting aanwezig.

De Huawei Nova 3 zal waarschijnlijk eind 2017 of begin 2018 worden aangekondigd. Het toestel krijgt volgens de geruchten een adviesprijs mee van rond de $450. Als deze informatie klopt dan is dit een vrij forse prijs voor een toestel met dergelijke specificaties.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.