“Samsung Werkt Aan Lite-versie Van Galaxy Note 6”

Samsung Galaxy Note 5Het is geen geheim dat Samsung later dit jaar de Galaxy Note 6 op de markt zal brengen. Wel nieuw is het bericht dat de Zuid-Koreaanse fabrikant ook aan een lite-versie van de phablet werkt.

De nieuwe geruchten zijn geplaatst op de Chinese website Weibo. Volgens dit bericht heeft de Galaxy Note 6 Lite net als de normale Galaxy Note 6 een 5,8-inch scherm. De Note 6 krijgt een resolutie van 2560 x 1440 pixels, terwijl de lite-versie een iets lagere resolutie van 1920 x 1080 pixels krijgt.

De Lite-versie krijgt vermoedelijk ook een iets minder krachtige processor, namelijk een Snapdragon 820-soc inplaats van een Snapdragon 823-soc. Voor de Europese markt zal Samsung naar verwachting echter een Exynos-processor gebruiken. Welke processor Samsung voor deze modellen zal gebruiken is nog niet duidelijk.

Als laatste zal de Lite-uitvoering worden voorzien van 4GB werkgeheugen inplaats van 6GB. Ondanks dat de Note 6 Lite dus een goedkopere uitvoering moet worden, beschikt de phablet nog steeds over high-end specificaties.

Doordat het voor het eerst is dat er een gerucht over de Galaxy Note 6 Lite is opgedoken, raden we aan om dit bericht voorlopig nog met een flinke korrel zout tot je te nemen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.