OnePlus 5 Ontvangt Eerste Android 8.0 (Oreo) Bèta

OnePlus 5 Android 8.0 Oreo BetaHet Open bèta-programma van OnePlus is nu beschikbaar voor de OnePlus 5. Mensen die zich aanmelden voor dit programma kunnen de eerste bèta-versie van Android 8.0 (Oreo) downloaden.

In het voorjaar van 2018 zal Android 8.0 (Oreo) officieel worden uitgerold naar de OnePlus 5 en de OnePlus 5T. Tot die tijd kun je meedoen aan het bèta-programma om de nieuwste update alvast te testen. Iedereen kan zich aanmelden voor het Open Bèta, waarna je om de paar weken de nieuwste bèta van OxygenOS zult ontvangen.

Android 8.0 (Oreo) brengt een aantal nieuwe functies met zich mee ten opzichte van Android 7.1 (Nougat). Zo is Oreo onder andere voorzien van de picture-in-picture modus. Hiermee kun je een app in een klein venster weergeven, zodat je in de tussentijd gewoon door je smartphone kunt navigeren. Ook heeft OnePlus verbeterde wachtwoordbeheerders toegevoegd en zijn de snelle instellingen voor het beheren van je WiFi, Bluetooth, mobiele data, etc aangepast. Als laatste heeft de fabrikant de nieuwe functie Parallel Apps gemaakt. Met Parallel Apps kan je verschillende accounts gebruiken van dezelfde app.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.