Caserenders Samsung Galaxy A5 (2018) Bevestigen Infinity Display

samsung Galaxy A5 2018We verwachten dat Samsung zeer snel de Galaxy S5 (2018) zal introduceren, nu de smartphone zelfs al is toegevoegd aan de support-pagina van de fabrikant. Nieuwe gelekte renders geven ons in ieder geval alvast een goede indruk van hoe de smartphone er waarschijnlijk uit komt te zien.

Nieuwe case-renders van het bedrijf Olixa lijken de eerdere geruchten over de Galaxy A5 (2018) te bevestigen. Op de boven- en onderstaande renders zien we een toestel zonder fysieke homeknop aan de voorkant. Dit komt doordat het extra lange scherm het grootste gedeelte van de voorkant in beslag neemt. Inplaats daarvan zit de vingerafdrukscanner nu aan de achterkant.

samsung Galaxy A5 2018 render

Aan de achterkant zien we ook een enkele camera-lens, inplaats van een dual-camera. Samsung zal de dual-camera voorlopig alleen gebruiken voor de high-end smartphones. Intern vinden we waarschijnlijk een Snapdragon 660-processor (in de Verenigde Staten) of een Exynos 7885-processor (in Europa). Overige specificaties van de Galaxy A5 (2018) ontbreken nog.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.