Gelekte Renders Tonen HTC U12+ Met Vier Camera’s

HTC U 12+ render 4HTC zal dit jaar de nieuwste vlaggenschip introduceren onder de naam HTC U12+. Van deze smartphone zijn nu een aantal renders uitgelekt, waarop we onder andere zien dat de HTC U12+ is uitgerust met vier camera’s. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant zit een dual-camera.

Volgens eerdere geruchten beschikt de HTC U12+ onder andere over een 6-inch QHD-scherm met redelijk dunne schermranden en een 18:9-beeldverhouding, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3420 mAh of 3980mAh accu en Android 8.0 (Oreo) met HTC Sense 10 en Edge Sense 2.0.

Op een viertal afbeeldingen zien we dat de smartphone ook is voorzien van vier camera’s. Aan de achterkant zit een dual-camera met een 12 megapixel en een 16 megapixel sensor. Aan de voorkant zit ook een dual-camera, waarvan één in ieder geval een resolutie heeft van 12 megapixels. Op dezelfde afbeeldingen zien we ook een dual-LED flitser en een vingerafdrukscanner.

Het is nog onduidelijk wanneer HTC de HTC U12+ officieel zal introduceren. Tot de officiële introductie moeten we het doen met gelekte renders en de geruchten over de specificaties.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.