“Apple Moet Boete Betalen Aan Samsung Wegens Te Kleine Afname OLED-panelen”

oled-scherm-Samsung-iPhoneVolgens de laatste berichten wil de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung Display een boete geven aan Apple, omdat Apple te weinig van de bestelde oled-panelen heeft afgenomen. De kleinere afname komt mogelijk door de tegenvallende verkoop van de nieuwe iPhones.

De Koreaanse website ETNews schrijft dat Apple een contract heeft met Samsung Display voor het leveren van OLED-panelen voor de iPhone X. Apple ziet echter een dalende omzet uit de verkoop van iPhones, wat kan duiden op een ‘slechte’ verkoop van de nieuwste toestellen. Apple zou volgende de bronnen van de site daarom niet genoeg panelen afnemen, terwijl Samsung Display wel geld heeft geïnvesteerd voor de bestellingen van Apple. De Zuid-Koreaanse fabrikant zoekt daarom een vergoeding.

De fabriek die Samsung Display voor Apple gebruikt zou voor de helft van de tijd stil staan, en daardoor zou de omzet ook met de helft zijn gedaald. Samsung zoekt nu honderden miljoenen aan schadevergoeding, waar Apple het uiteraard niet mee eens is. Apple en Samsung zouden al verschillende keren in gesprek zijn geweest om een oplossing te vinden. Beide bedrijven willen echter niet publiekelijk reageren op deze berichten.

via [ad.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.