Honor-toestellen Krijgen Oreo-update

Honor-9Een topman van Honor heeft bekendgemaakt welke toestellen van de Chinese fabrikant een update krijgen naar Android Oreo. 

Het nieuwe merk Honor is een dochterbedrijf van Huawei en is vooral in Azië erg populair. De smartphones van Honor vallen in het budget en mid-range segment en hebben een aantrekkelijke adviesprijs. De topman van Honor, George Zao, heeft aan een Servische website aangegeven welke toestellen een update naar Android 8.0 krijgen. Het gaat om de Honor 9, de Honor V9, de Honor 8, de Honor 8 Pro en de nieuwe Honor 7X.

Honor 7X
De toestellen van Honor zijn vaak te vergelijken met de toestellen van moederbedrijf Huawei, maar dan met een iets lagere adviesprijs. De Honor 7X is de nieuwste smartphone van het bedrijf en beschikt onder andere over een 6-inch 18:9-scherm met een resolutie van 1080 bij 2160 pixels, een HiSilicon Kirin 659-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (16MP + 2MP) aan de achterkant, een 3340mAh accu en een aluminium behuizing. De smartphone moet voor ongeveer €300 over de toonbank gaan.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.