OnePlus Start Uitrol CyanogenMod 12.1 Voor OnePlus One

CyanogenMod 12.1 OnePlus OneOnePlus is gestart met de uitrol van een update voor de OnePlus One. De smartphone krijgt een nieuwe versie van de CyanogenMod ROM, die “over-the-air” kan worden gedownload.

CyanogenMod-versie 12.1 is vanaf nu beschikbaar voor de OnePlus One. Deze nieuwe ROM is gebaseerd op Android 5.1.1 en beschikt onder andere over een aantal beveiligingsupdates, waaronder een beveiliging voor de bekende Stagefright-lek.

Gebruikers die de update al hebben ontvangen melden dat Bing nu de standaard zoekmachine van Chrome is. Deze beslissing komt niet als een verassing, aangezien Microsoft en Cyanogen eerder dit jaar al een “strategisch partnerschap” aankondigden. Wil je geen gebruik maken van Bing, dan kan je de standaard zoekmachine handmatig weer terugzetten op Google.

De standaard bel-app is vervangen door de True Dialer-app. Deze beslissing blijkt niet door alle OnePlus-gebruikers te worden gewaardeerd. True Dialer wordt er namelijk van beschuldigd veel persoonlijke data van zijn gebruikers te verzamelen.

bron [pcmweb]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.