Elephone S8 Limited Edition Kost Tijdelijk €222

Elephone S8 rood limited editionDe Elephone S8, een populaire “bezel less” smartphone, is nu ook verkrijgbaar in de kleur rood als Limited Edition. De rode uitvoering kost tot 25 december slechts €222,-. De normale blauwe en zwarte uitvoeringen zijn tijdelijk ook in de aanbieding voor €205,-.

De Elephone S8 Limited Edition beschikt over dezelfde specificaties als de blauwe en zwarte uitvoering, maar de rode uitvoering is slechts beperkt verkrijgbaar. Wil je graag uniek zijn of vindt je de rode uitvoering gewoon mooier, dan kun je de smartphone nu hier aanschaffen.

Elephone S8 limited edition

De Elephone S8 beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Dit scherm heeft aan de boven en zijkanten minimale schermranden. Aan de onderkant van het scherm zit een vingerafdrukscanner. Intern vinden we een 2,5GHz Helio X25 deca-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 21 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 4000mAh accu en dualSIM-ondersteuning.

Elephone-S8-zwart-blauw

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.