Foto Toont Sony Xperia X2 Met Hele Dunne Schermranden

sonyDe smartphones van de Japanse fabrikant Sony hebben over het algemeen hele dikke schermranden. Ook het ontwerp van de Xperia-toestellen is de afgelopen jaren vrijwel ongewijzigd gebleven. Bij de Sony Xperia X2 komt daar mogelijk verandering in. De smartphone zou namelijk te zien zijn op de onderstaande foto, waarop we een toestel zien met hele dunne schermranden.

Er gaan al langer geruchten rond dat Sony zal afstappen van het traditionele “OmniBalance design”. Het afstappen van dit design lijkt noodzakelijk nu steeds meer fabrikanten focussen op randloze smartphones. De Sony Xperia X2 is waarschijnlijk de eerste smartphone met een nieuw design. De smartphone zou op de onderstaande foto te zien zijn.

foto Sony Xperia X2

Sony zal de nieuwe vlaggenschip waarschijnlijk begin 2018 presenteren. Zoals we op de foto kunnen zien heeft de Xperia X2 zeer dunne schermranden aan de onderkant en zijkanten. De hoeken zijn net als de voorgaande toestellen nog wel vrij scherp. Aan de zijkant van de smartphone zit een dedicated cameraknop, waarmee je de camera-app kunt openen en foto’s kunt maken. Intern verwachten we de allernieuwste Snapdragon 845-processor.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *