Oreo-update Voor Samsung Galaxy S8 Bijna Klaar Voor Uitrol

Samsung-Galaxy-S8-promoUiteraard is Samsung net als veel andere fabrikanten momenteel bezig met het aanpassen van Android 8.0, zodat de Zuid-Koreaanse fabrikant de nieuwste versie van Android kan uitrollen naar de Galaxy S8. De uitrol van Oreo voor de Galaxy S8 zal niet lang meer op zich laten wachten, nu blijkt dat de Wi-Fi-certificatie voor Oreo rond is.

Gebruikers van de Galaxy S8 wachten al een geruime tijd op een update naar Android 8.0 (Oreo). Nu Samsung de Wi-Fi-certificatie rond heeft voor de toestellen in de Verenigde Staten en Canada, zal de update naar verwachting snel worden uitgerold. In het verleden rolde Samsung de update binnen enkele weken uit na het afronden van de Wi-Fi-certificatie.

samsung-galaxy-s8-android-8-oreo-wi-fi-certificatie

De nieuwe update maakt het onder andere mogelijk om een snelkoppeling aan te maken om twee apps tegelijkertijd te openen in multitasking-mode. Daarnaast is het sinds Oreo mogelijk om berichten-apps twee keer te installeren zodat je deze apps met twee verschillende accounts kunt gebruiken. Ook krijgen het Always On Display en het Edge-scherm meer opties.

Naar verwachting zal Samsung Android 8.0 (Oreo) in januari uitrollen naar de Galaxy S8.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.