Nokia 3, 5, 6 En 8 Ontvangen Beveiligingsupdate Van December

Nokia 8HMD Global, de fabrikant van Nokia-smartphones, is begonnen met de uitrol van de beveiligingsupdate van december. De update komt nu binnen op de Nokia 3, de Nokia 5, de Nokia 6 en de Nokia 8.

In de eerste week van elke maand lanceert Google een nieuwe beveiligingspatch voor de Nexus en Pixel-toestellen. Andere fabrikanten kunnen deze beveiligingspatch vervolgens verwerken in een eigen update. HMD Global heeft dit nu gedaan en rolt de nieuwste beveiligingsupdate uit naar alle Android-smartphones van het bedrijf.

HMD Global – Nokia
Sinds HMD Global de licentiehouder is van de Nokia-merknaam, is Nokia weer uitgegroeid tot een volwaardige speler op de smartphonemarkt. In Finland staat Nokia alweer op de vijfde plek en wereldwijd is Nokia goed voor een marktaandeel van 0,4 procent. Dit lijkt misschien erg weinig, maar HMD Global is pas sinds dit jaar actief. In de eerste zes maanden verkocht HMD Global 5 miljoen Nokia-toestellen en in het tweede halve jaar zal HMD Global volgens onderzoeksbureau IDC 6 miljoen toestellen verkopen.

De beveiligingsupdate zal in fasen worden uitgerold, dus het kan nog even duren voordat iedereen de update binnenheeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.