Hoesjes Tonen Ontwerp Van Samsung Galaxy S9 En S9+

samsung-galaxy-s9-casesSamsung zal de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ in het eerste kwartaal van 2018 introduceren. De afgelopen dagen duiken echter al steeds meer details op over Samsung’s nieuwe vlaggenschip-toestellen. Zo zou de smartphone nu te zien zijn in renders van een hoesjesfabrikant.

De onder- en bovenstaande afbeeldingen komen overeen met eerder gelekte renders. De cases voor de nog onaangekondigde smartphones zijn verkrijgbaar op de website MobileFun. We zien dat de Galaxy S9 een enkele camera heeft, terwijl de Galaxy S9+ is uitgerust met een dual-camera. Ook valt het op dat de vingerafdrukscanner ditmaal recht onder de camera is geplaatst, inplaats van ernaast.

samsung-galaxy-s9-cases-2

Aan de rechterkant van de camera’s zien we nu de led-flitser en de hartslagmeter. De Galaxy S9 beschikt waarschijnlijk net als zijn voorganger over een 5,8-inch scherm, terwijl de Galaxy S9+ is uitgerust met een 6,2-inch scherm. Beide schermen hebben een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9. De toestellen beschikken ook nog steeds over een usb-c-poort, een 3,5mm-koptelefoonaansluiting en een Bixby-knop.

Naar verwachting zal Samsung de smartphones eind februari op het Mobile World Congress officieel introduceren. 

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.