Nieuwe Bèta-versies Voor OnePlus 3 En OnePlus 3T Beschikbaar

oneplus-3tOnePlus heeft nieuwe bèta-versies voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T klaarstaan. In deze nieuwe bèta is onder andere de beveiligingspatch van december toegevoegd en zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd.

In november bracht OnePlus al een OxygenOS 5.0-update uit voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T, waardoor beide toestellen nu op Android 8.0 (Oreo) draaien. Voor beide toestellen zijn nu echter alweer nieuwe bèta-versies uitgebracht, die verschillende interessante aanpassingen met zich meebrengen.

Bèta nummer 29 (OnePlus 3) en nummer 20 (OnePlus 3T) voegen onder andere een nieuwe Notes-app toe. Met deze app kun je snel en simpel een notitie maken die je vervolgens gemakkelijk kunt delen als foto. Ook is een memo-widget aanwezig.

Verder zijn de kopieer-mogelijkheden verbeterd, heeft de file-manager een nieuwe categorie gekregen om gemakkelijker grote bestanden te vinden en is On-The-Go als optie toegevoegd aan de instellingen. Ook is de beveiligingsupdate van december aanwezig en zijn bugs verwijderd.

Momenteel kunnen alleen mensen die meedoen aan het bèta-programma de update downloaden. Het is nog onduidelijk wanneer de update voor iedereen beschikbaar zal worden gemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.