Samsung Galaxy S8 Ontvangt Beveiligingsupdate April

Samsung-Galaxy-S8-promoDe Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn nog maar net verkrijgbaar, maar Samsung is nu al gestart met de uitrol van de beveiligingsupdate van april. De update is ook al beschikbaar in Nederland en België.

De nieuwe vlaggenschip-toestellen van Samsung ontvangen nu de eerste beveiligingsupdate. Google introduceert elke maand een nieuwe update die bekende en onbekende kwetsbaarheden moet aanpakken. Google rolt deze updates in het begin van de maand uit naar Nexus en Pixel-toestellen, waarna veel andere fabrikanten deze update ook verspreiden.

Het installeren van de beveiligingsupdate van april zorgt ervoor dat een aantal kritieke bugs worden aangepakt en het Android-systeem minder kwetsbaar is. Samsung heeft zelf ook een aantal verbeteringen doorgevoerd voor de slimme assistent Bixby, de DeX en de camera-firmware.

Samsung Galaxy S8 beveiligingsupdate april

De update zal in fasen worden uitgerold, waardoor het even kan duren voordat de update ook op jouw toestel binnenkomt. Om te checken of je de update al kunt downloaden ga je naar “Instellingen” -> “Over dit toestel“.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    De S7 (edge) heeft al bijna 3 maanden geen fatsoenlijke beveiliging update meer gekregen, is net een jaar oud. Tot december 2016 was dat maandelijks. Bedankt Samsung, dat jullie na 8 maanden een vlaggenschip al zo weten te verwaarlozen, geeft veel vertrouwen……..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.