OnePlus Start Uitrol Android 8.0 (Oreo) Voor OnePlus 3 En 3T

OnePlus 3T Midnight Black-editieOnePlus is gisteren onverwachts begonnen met de officiële uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Ongeveer een maand geleden bracht OnePlus de bèta-versie van Android 8.0 uit via het Open Beta-programma.

Android 8.0 (Oreo) brengt een hoop verbeteringen met zich mee die door Google zijn toegevoegd. Een aantal van deze verbeteringen zijn een sneller systeem, de picture-in-picture-modus, Notifcation Dots, filteropties voor notificatiekanalen, Google Play Protect, verbeterde Autofill mogelijkheden en de beveiligingsupdates van september.

OnePlus heeft zelf ook een nieuwe functie toegevoegd, genaamd Parallel Apps. Parallel Apps is een functie die het mogelijk maakt om een app meerdere keren op de telefoon te draaien.

De Oreo-update zal in fasen worden uitgerold, dus het zal nog even duren voordat iedereen de update binnenkrijgt. Door de update eerst naar een kleine groep gebruikers uit te rollen hebben onontdekte bugs een minder grote impact.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.