“Afbeelding Motorola Moto E5 Uitgelekt”

Motorola-LenovoVia een Chinese website is een afbeelding opgedoken waarop vermoedelijk de Motorola Moto E5 te zien is. De Moto E5 is een budget-smartphone die naar verwachting in april officieel zal worden aangekondigd.

De Moto E-serie bestaat uit toestellen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De toestellen verkopen goed, waardoor het geen verrassing is dat Lenovo aan een opvolger van de Moto E4 werkt. Via de website MySmartPrice is nu een afbeelding opgedoken waarop de smartphone te zien zou zijn. Specificaties van de Moto E5 zijn nog niet uitgelekt.

motorola-moto-e5-render

Mocht het om een echte afbeelding gaan dan kunnen we opmaken dat de Moto E5 geen langwerpig scherm met dunne schermranden krijgt, een trend die we het afgelopen jaar veel zijn tegengekomen. Ook zien we een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Bij de Moto E4 zit de vingerafdrukscanner aan de voorkant.

Op het beeldscherm staat de datum 3 april. Fabrikanten plaatsen vaak de introductiedatum van een smartphone op de persrenders, waardoor het dus goed mogelijk is dat de Motorola Moto E5 op 3 april zal worden geïntroduceerd.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.