Huawei P8 Op Eerste Dag Uitverkocht In China

Huawei Ascend P8Afgelopen maand heeft Huawei in Londen de Huawei P8 aangekondigd. De allereerste dag van de lancering van de high-end smartphone is een goede dag voor Huawei. In thuisland China zijn namelijk alle exemplaren al verkocht.

De Huawei P8 is een high-end smartphone met indrukwekkende specificaties. Zo beschikt de P8 over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Kirin octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2680 mAh accu een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone is 6,4mm dik en heeft zeer dunne bezels.

Hoeveel exemplaren Huawei op voorraad had is niet bekend, maar we kunnen er vanuit gaan dat een fabrikant als Huawei zo goed mogelijk was voorbereid.

Vanaf mei zal de Huawei P8 ook in Nederland verkrijgbaar zijn in de kleuren zilver, goud, grijs en zwart. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 499 euro (16GB) en 599 euro (64GB).

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.