“Afbeeldingen Moto G6, Moto G6 Plus En Moto G6 Play Uitgelekt”

Moto-G6-PlusEerder schreven wij dat afbeeldingen van de Moto Z3-serie zijn uitgelekt. Dit zijn echter niet de enige gelekte afbeeldingen. Er zijn ook foto’s opgedoken van de Moto G6, Moto G6 Plus en de Moto G6 Play. Naast de foto’s zijn ook een aantal specificaties uitgelekt.

De Moto G6-serie bestaat uit mid-range smartphones die net als de Moto Z3-serie waarschijnlijk een langwerpig 18:9-beeldscherm krijgen. De toestellen moeten volgens de geruchten voor rond de 250 euro over de toonbank gaan.

We zien op de afbeeldingen dat de smartphones een 3D vormgegeven glazen achterkant krijgen. Ook zien we een dual-camera (12MP + 5MP) met flitser aan de achterzijde. De Moto G6 krijgt vermoedelijk een 5.7-inch FHD+-scherm terwijl de Moto G6 Play is voorzien van een HD-resolutie. De Moto G6 Plus krijgt een 5.93-inch FHD+-scherm.

We zien bij de Moto G6 de vingerafdrukscanner aan de achterzijde. De Moto G6 Plus heeft de vingerafdrukscanner aan de voorkant zitten. De Moto G6 heeft een Snapdragon 450-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, een 16 megapixel selfie-camera en een 3200mAh accu. De Moto G6 Plus heeft een Snapdragon 650-processor, een 4000mAh accu en een uitvoering met 6GB werkgeheugen.

Moto G6 Plus specificaties

Volgens de geruchten gaan de Moto G6 en Moto G6 Plus voor omgerekend ongeveer €200,- en €245,- over de toonbank. De Moto G6 verschijnt op de markt in de kleuren zwart, zilver en rose. De Moto G6 Plus komt in de kleuren Deep Indigo, Nimbus (zilver) en Dark Lake en de Moto G6 Play in de kleuren charcoal, goud en deep blue.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.