“Details Moto Z3 En Moto Z3 Play Uitgelekt”

Moto Z3 PlayEr zijn zojuist afbeeldingen en specificaties van de Moto Z3 line-up uitgelekt. Lenovo is van plan om dit jaar drie verschillende Moto Z3-toestellen op de markt te brengen.

De onder- en bovenstaande afbeeldingen zijn gelekt via DroidLife. De betrouwbare techlekker Evan Blass heeft aangegeven dat deze en andere lekken van DroidLife kloppen. Uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat de Moto Z3 Play is uitgerust met een 6-inch FHD+ scherm met een 18:9-beeldverhouding. De randen rondom het scherm zijn minimaal. Lenovo zou naast de Moto Z3 en de Moto Z3 Play nog een derde uitvoering uitbrengen, die onder andere is uitgerust met een Snapdragon 845-processor en een hogere resolutie.

De Moto Z3-serie beschikt net als de Moto Z2-serie over een aansluiting voor Moto Mods. Moto Mods zijn hardware-modules die je aan de achterkant van de smartphone kunt klikken. Zo kun je bijvoorbeeld de accucapaciteit uitbreiden of een betere camera monteren. We zien op de afbeeldingen geen vingerafdrukscanner. Wel zien we een opvallende witte navigatieknop onderin het scherm. Misschien dat de fabrikant de vingerafdrukscanner hierin heeft verwerkt?

5G Moto Mod

Op de tweede afbeelding zien we niet alleen de Moto Z3, maar ook een 5G Moto Mod. Met deze Moto Mod krijgt de smartphone ondersteuning voor de snelle 5G internetverbinding.

Naar verwachting zal Lenovo de smartphones in juli officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.