Design En Specificaties Samsung Galaxy S9 En S9+ Nu Al Uitgelekt

Samsung Galaxy S9Samsung zal de Galaxy S9 en Galaxy S9+ eind februari officieel presenteren, maar de specificaties en het design van Samsung’s nieuwe vlaggenschip-toestellen zijn nu al uitgelekt. De bovenstaande foto en de specificaties zijn gedeeld door de website VentureBeat.

De Galaxy S9 is volgens de geruchten qua design niet heel anders dan de Galaxy S8. Intern is wel het nodige aangepast. Zowel de Galaxy S9 als de Galaxy S9+ krijgen een Qualcomm Snapdragon 845-processor, maar de Galaxy S9+ heeft meer werkgeheugen en opslagruimte.

De Galaxy S9 beschikt over een 5,8-inch AMOLED-scherm, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De Galaxy S9+ heeft een 6,2-inch AMOLED-scherm, 6GB werkgeheugen en 128 opslagruimte.

De Galaxy S9 is ook uitgerust met een 12 megapixel camera die een variabel diafragma van tussen de f/2.4 en f/1.5 heeft. De Galaxy S9+ heeft een 12 megapixel dual-camera met een vaste diafragma. De vingerafdrukscanner op beide toestellen zit nu onder de camera inplaats van ernaast.

Samsung zal de Galaxy S9 en Galaxy S9+ op 25 februari officieel introduceren. De smartphones verschijnen 16 maart op de markt, maar bestellingen kunnen vanaf 1 maart worden geplaatst.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.