“Opvolger Huawei P10 Heet Huawei P20”

Huawei-P10Volgens de laatste geruchten heeft Huawei ervoor gekozen om de opvolger van de Huawei P10 niet de naam Huawei P11 mee te geven, maar de naam Huawei P20.

Het is een gewoonte om opvolgers van een smartphone een opeenvolgende naam te geven. Net als de Galaxy S6, S7 en S8, kregen de toestellen van Huawei de namen P8, P9 en P10. Volgens de doorgaans betrouwbare Ronald Quandt heet de opvolger van de P10 echter geen P11, maar Huawei P20. Ook komt er een Huawei P20 Plus en een Huawei P20 Lite.

Naast de uiteindelijke naam van de smartphones noemt Quandt in een Tweet ook de werknamen en de kleuren van Huawei’s vlaggenschip-toestellen. Zo staan de smartphones intern bekend als Emily, Charlotte en Anne en komen de smartphones op de markt in de kleuren Ceramic Black, Midnight Black, Twilight, Klein Blue en Sakura Pink.

Roland Quandt Huawei P20

Naar verwachting zal Huawei de P20-serie niet tijdens de Mobile World Congress in februari presenteren. De geruchten spreken over een introductie in maart tijdens  een apart evenement.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.