“Huawei P20 Is Niet Waterdicht En Krijgt 24 Megapixel Selfie-camera”

Huawei-P20-render-cameraDe Chinese fabrikant Huawei zal over twee dagen de Huawei P20 officieel aankondigen, maar via de betrouwbare Roland Quandt zijn nu al een hoop details uitgelekt. Zo krijgt de smartphone onder andere een 24 megapixel selfie-camera en is de behuizing niet waterdicht.

Roland Quandt heeft vrijwel alle specificaties van de Huawei P20 naar buiten gebracht. Volgens Quandt beschikt Huawei’s nieuwe vlaggenschip-smartphone over een 5,8-inch LCD-scherm met een resolutie van 2240 bij 1080 pixels en aan de bovenkant een notch. De selfie-camera heeft een resolutie van 24 megapixels en aan de achterkant vinden we een dual-camera van Leica met resoluties van 20 en 12 megapixels.

Intern vinden we een Kirin 970-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3400 mAh accu en een usb-c aansluiting. De smartphone draait op Android 8 (Oreo). De Huawei P20 heeft volgens de bron geen waterdichte behuizing, maar de Huawei P20 Pro heeft dit wel. De Huawei P20 krijgt een adviesprijs mee van 679 euro, terwijl de Huawei P20 Pro voor 899 euro over de toonbank moet gaan. Huawei heeft eerder al de Huawei P20 Lite geïntroduceerd, die een adviesprijs van 369 euro heeft meegekregen.

via [AP]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Lars schreef:

    Ik hoef persoonlijk niet te zwemmen met mijn smartphone, dus waterdichtheid maakt me niet uit. Ik doe er een goeie cover omheen en begin met fotootjes schieten! Mooi hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.