“Samsung Galaxy S9 Is 100 Euro Duurder Dan Galaxy S8”

Samsung Galaxy S9Er zijn opnieuw geruchten opgedoken over de prijs van de Galaxy S9. Volgens TechRadar gaat de Galaxy S9 meer kosten dan de Galaxy S8. In het Verenigd Koninkrijk krijgt de Galaxy S9 volgens de website een adviesprijs mee van 789 pond. Dat is 100 pond meer dan de introductieprijs van de Galaxy S8.

Mocht TechRadar gelijk hebben, dan zal de prijs in Europa neerkomen op ongeveer 900 euro voor de Galaxy S9 en 1000 euro voor de Galaxy S9+. De prijsstijging is volgens de anonieme bron voor een groot deel te danken aan de hogere prijzen van toestellen die het afgelopen jaar op de markt zijn gebracht.

Je kan verwachten dat de Galaxy S9 honderd pond duurder wordt dan de adviesprijs van de Galaxy S8 ten tijde van release. De waarheid is dat de massaal gestegen smartphoneprijzen van vorig jaar, met toestellen zoals de Galaxy S8, Note 8 en iPhone X, hebben aangetoond dat er veel mensen bereid zijn om deze hogere prijzen te betalen.

Eerder beweerde een bron dat de prijs van de Galaxy S9 maximaal met 6,6 procent zal stijgen ten opzichte van de Galaxy S8. Dit komt neer op 849 euro voor de Galaxy S9 en 959 euro voor de Galaxy S9+.

Samsung zal de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ op 25 februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona officieel onthullen. Vanaf 2 maart kan een pre-order worden geplaatst en vanaf 16 maart liggen de toestellen in de winkels.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy S9 over een 5,8-inch scherm en de Galaxy S9+ over een 6,2-inch scherm. Beide schermen hebben een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9. De Galaxy S9 heeft een 12 megapixel camera met een variabele diafragma, terwijl de Galaxy S9+ is uitgerust met een dual-camera. De vingerafdrukscanner is nu verplaats naar vlak onder de camera. Intern vinden we 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een Exynos 9810-processor.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.