LG Vraagt Reddit-gebruikers Of Ze Een Notch Willen

LG G6LG heeft tegen de eerdere verwachtingen in nog steeds geen LG G7 aangekondigd. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de introductie namelijk uitgesteld zodat de fabrikant een smartphone op de markt kan brengen die beter kan concurreren met de vlaggenschip-toestellen van de concurrentie. Nu is het echter de grote vraag, krijgt de LG G7 een notch?

Steeds meer smartphones beschikken over een scherm met aan de bovenkant een inkeping waarin de selfie-camera, speaker en andere sensoren zitten verwerkt. Het is algemeen bekend dat de meeste mensen een zogenoemde ‘notch’ niet zien zitten, maar toch heeft LG op Reddit gevraagd hoe mensen hierover denken. Niet geheel onverwachts geven de meeste gebruikers aan dat ze het liefst geen notch op een smartphone hebben.

Uit de reacties blijkt dat mensen veel liever een scherm zien zoals op de vlaggenschip-smartphones van Samsung. Dus een scherm met minimale schermranden, maar er mag best een rand aan de bovenkant zitten. Ook een scherm zoals op de Mi Mix 2 is prima. Mensen vinden de ‘notch’ maar raar overkomen en zien het als een haastige oplossing om een hogere screen-to-body ratio te creëren. Ook vinden gebruikers een hogere screen-to-body ratio minder belangrijk als bijvoorbeeld een langere accuduur of betere modulaire opties.

Blijkbaar is LG niet erg tevreden met de reacties, want LG heeft spontaan hun Reddit-account verwijderd en de vraag van de site gehaald. Wij zijn bang dat LG de LG G7 heeft voorzien van een notch, en nu in paniek is geraakt na de negatieve reacties.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.