“Samsung Galaxy S9 Krijgt Eigen Variant Van Animoji”

Samsung Galaxy S9+ Coral Blue renderVolgens de Koreaanse website ETNews krijgen de Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus een ‘3d-emoji’-functie. Deze functie zou veel weg hebben van de Animoji op de iPhone X.

Hoe de 3d-emoji’s van Samsung gaan heten en hoe ze er uit gaan zien is nog onduidelijk, maar volgens de bron kan de smartphone net als Apple’s Animoji gezichten van gebruikers herkennen en vervolgens vervangen met geanimeerde gezichten. Een aantal van de 3d-emoji’s zouden plaatjes van dieren zijn. Ook kun je de emoji met vrienden delen.

Volgens ETNews krijgt de Galaxy S9 ook stereo-luidsprekers, waarvan één aan de bovenkant en één aan de onderkant. Qua uiterlijk zal de Galaxy S9 niet veel veranderen ten opzichte van de Galaxy S8. Wel zal de vingerafdrukscanner worden verplaatst naar de onderkant van de camera, inplaats van ernaast.

De Galaxy S9 krijgt een 12 megapixel camera met variabele diafragma en de Galaxy S9 Plus krijgt een dual-camera. Intern vinden we onder andere de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-processor. Samsung zal de smartphones op 25 februari officieel introduceren tijdens de MWC in Barcelona.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.