Samsung Galaxy Note 4 Vanaf 25 September Te Koop

Galaxy-Note-3De Zuid-Koreaanse nieuws site, Newstomato meldt dat Samsung de Galaxy Note 4 tijdens de IFA beurs in Berlijn zal aankondigen en de wereldwijde verkoop van deze phablet op 25 september zal starten.

Newstomato heeft via “betrouwbare bronnen” kunnen bevestigen dat Samsung dit jaar, net als voorgaande jaren een opvolger van de Galaxy Note zal aankondigen tijdens deze beurs. De zelfde bron weet ook te melden dat de Galaxy Note 4 vervolgens op 25 september beschikbaar zal zijn.

Volgens eerdere geruchten zal Samsung twee verschillende versies van de Galaxy Note 4 uitbrengen. Eén versie met een Qualcomm Snapdragon 805-processor, die waarschijnlijk in Nederland en België zal worden uitgebracht en één versie met een eigen Exynos-processor.

Het toestel beschikt verder waarschijnlijk over een QHD-display, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel-camera aan de achterzijde en een 3,68 megapixel-camera aan de voorzijde. Het toestel zal draaien op Android 4.4.3 (KitKat) met de TouchWiz interface.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.