“Doogee V Is iPhone X Kloon Met Vingerafdrukscanner In Scherm”

Doogee-V-27-februariDe iPhone X is niet zo’n groot succes als Apple gehoopt had. De tegenvallende verkoopcijfers is mede te danken aan de notch aan de bovenkant van het scherm en de hoge prijs van de smartphone. Toch is er een fabrikant die maar al te graag een smartphone op de markt wil brengen die erg veel op de iPhone X lijkt.

Evan Blass, een bekende lekker in de tech-wereld, heeft via Twitter een render gedeeld van de Doogee V. Op deze render zien we duidelijk waar Doogee inspiratie vandaan heeft gehaald. Toch zien we een paar interessante verschillen met de iPhone X.

Mochten de renders kloppen dan krijgt de Doogee V een dual-camera aan de achterkant, die in tegenstelling tot de camera van de iPhone X is geplaatst in het midden. We zien aan de achterkant echter geen vingerafdrukscanner. Dit komt doordat Doogee deze in het scherm zou hebben verwerkt.

Doogee-V

De eerste smartphone met een vingerafdrukscanner in het scherm is nog maar een paar weken verkrijgbaar, maar we verwachten dit jaar de introductie van verschillende andere smartphones met een vingerafdrukscanner in het scherm. De Xiaomi Mi Mix 2S is één van deze smartphones.

Veel specificaties ontbreken nog, maar de Doogee V zou een 6,2-inch scherm krijgen en beschikken over een 3,5mm koptelefoonaansluiting. Doogee zal de smartphone op 27 februari officieel introduceren. We hoeven dus niet heel lang meer te wachten voordat we alle details te weten komen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.