Specificaties Mid-range Motorola One Opgedoken

Motorola-One-PowerEr is nieuwe informatie uitgelekt over de Motorola One. Volgens deze informatie zal de Motorola One in verschillende versies op de markt worden gebracht en beschikt de mid-range smartphone over vier camera’s.

Binnenkort verwachten we de introductie van twee midrange Android One-toestellen, genaamd ‘Motorola One’ en ‘One Power’. Uit informatie van de Chinese keuringsinstantie TENAA kunnen we opmaken dat de Motorola One beschikt over een 5,88-inch scherm met een resolutie van 1520 bij 720 pixels, een Snapdragon 625-chipset en een 3,000 mAh accu. Er komen drie uitvoeringen op de markt met 3GB, 4GB en 6GB werkgeheugen en 32GB, 64GB en 128GB opslagruimte.

Op de afbeelding in handen van TENAA zien we een toestel met zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dual-camera. Bij de specificaties staat echter dat de smartphone een 13 megapixel camera aan de achterkant heeft en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Hierdoor is er nog wat onduidelijkheid over de camera’s van de Motorola One.

motorola-one-tenaa

Motorola zal ook de One Power op de markt brengen, waarvan ook al specificaties zijn uitgelekt. Zo beschikt dit toestel over een 6,2-inch scherm met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 636-processor, 6GB werkgeheugen en een 3,780 mAh accu.

motorola-one-power-tenaa

Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de smartphones officieel zal introduceren. Ook zijn er nog geen adviesprijzen uitgelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.