“Opvolger LG G6 Komt In Juni En Heet Geen LG G7”

LG G6 aankondigingDe betrouwbare tech-lekker Evan Blass heeft weer wat nieuwe informatie gedeeld over een onaangekondigde smartphone. Ditmaal gaat het om de opvolger van de LG G6, die overigens niet de naam LG G7 zal krijgen.

Volgens Evan Blass krijgt de opvolger van de LG G6 een compleet nieuw design en zal LG de smartphone in juni presenteren. De smartphone met codenaam ‘Judy’ zal niet als LG G7 op de markt verschijnen, maar het is nog onduidelijk welke naam de smartphone dan wel krijgt.

Foto’s of renders van de ‘Judy’ ontbreken nog, maar Evan Blass weet wel een aantal specificaties te noemen. Zo krijgt de smartphone een 6.1-inch 18:9 Full Vision scherm. Dit scherm is extra fel, zodat het beter leesbaar is in direct zonlicht. Ook is het scherm 35% zuiniger dan een gewoon IPS LCD scherm.

Intern vinden we volgens Blass een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 16 megapixel dual-camera met een diafragma van f/1.6 aan de achterkant. De smartphone heeft verder een waterdichte behuizing (IP68), stereo speakers en ondersteuning voor draadloos opladen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.