Gearbest Viert Feest

GearBest-kortingGearbest is een gerespecteerde naam. Het is een webwinkel waar veel Nederlanders bestellen tegen lage prijzen. Of je nu een smartphone nodig hebt of naar nieuwe schoenen zoekt, Gearbest heeft het. Het bedrijf bestaat inmiddels al vier jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Dit wordt gedaan met geweldige kortingsacties. Wanneer je dacht dat Gearbest al goedkoop was dan zal je nu helemaal versteld staan. De 4th Anniversary Sale gaat op 20 maart van start.

Kortingen die passen bij een groot feest

Zoek je kortingen die niet door andere (web)winkels geëvenaard kunnen worden dan is de verjaardagssale een must om te bezoeken. De link bovenin het artikel laat je alle producten zien. We zetten voor je op een rij wat je kunt verwachten en rond welke datum dit is:

• Van 20 tot en met 26 maart wordt de opening van de actie gevierd. Diverse producten hebben een timer die aftelt naar een geweldige prijs.
• Van 26 maart tot en met 2 april is de sale in volle hevigheid losgebarsten. Ongelooflijke producten tegen ongelooflijke prijzen. Het is een sale die je nu al in je agenda moet schrijven en die je niet mag missen.
• Van 2 april tot 9 april is er een afterparty. Gearbest dankt de bezoekers voor de sale en de afgelopen vier jaar. Ook dit gaat uiteraard weer gepaard met fantastische acties.

Neem deel aan leuke winacties

Alsof bovenstaande acties nog niet genoeg zijn heeft Gearbest ook diverse winacties. Er is een ‘Luckt Draw’. Hierbij ben je altijd een winnaar. Door deel te nemen aan de ‘Easter Egg Game’ kom je al helemaal in de stemming voor Pasen. Hierbij breek je een ei en je ziet dan direct of je een winnaar bent.

Natuurlijk kun je zoals altijd ook van goede vouchers gebruik maken. Dit zijn kortingscodes die je veel besparing opleveren. Het grote evenement start op 20 maart. Ons advies is om te zorgen dat je deze datum in je agenda plaatst. Het zijn weken die je enorme besparingen op kunnen leveren. Natuurlijk kun je ook buiten deze datums om veel geld besparen als je de aankopen bij Gearbest plaatst.

Kun je niet tot 20 maart wachten of wil je gewoon alvast de huidige deals bekijken, dan kun je terecht op deze pagina, waar je met promocodes korting krijgt op smartphones, laptops, 3D printers en andere gadgets.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.