Updatebeleid Samsung Galaxy S9 Is Ouderwets

Samsung-Galaxy-S9De Samsung Galaxy S9 ligt nu een aantal dagen in de winkel en de smartphone is goed ontvangen door het publiek. Een grote update ten opzichte van de Galaxy S8 is de smartphone echter niet en dit is op het gebied van software niet heel anders.

In 2016 introduceerde Google met Android Nougat een nieuwe functie, waardoor gebruikers tijdens de installatie van een nieuwe software-update nog gewoon gebruik konden maken van hun smartphone. Samsung heeft deze functie echter nog steeds niet geïmplementeerd in de smartphones van het bedrijf, waardoor je tijdens het installeren van een update nog steeds moet wachten totdat de installatie afgerond is.

Er is echter ook goed nieuws. Waar de Galaxy S8 nog niet is voorzien van Project Treble, is de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus dat wel. Dankzij Project Treble kunnen Android-updates een stuk sneller worden uitgerold. Ook heeft Samsung de beveiligingsupdate van maart al uitgerold naar de Galaxy S9 (Plus). Het lijkt erop dat Samsung de nieuwste vlaggenschip-smartphone sneller wil voorzien van nieuwe software-updates dan voorheen.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.