Samsung Galaxy S10 Krijgt 3D-camera

Samsung-Galaxy-S9De Samsung Galaxy S9 is nog maar net te koop, maar de eerste geruchten over de Galaxy S10 duiken nu al op. Volgens de geruchten heeft Samsung grootse plannen en krijgt de vlaggenschip van 2019 onder andere een 3D-camera.

Als we de laatste geruchten mogen geloven werkt Samsung samen met het bedrijf Mantis Vision aan een speciale 3D-camera die zal worden gebruikt in de Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S10 Plus. Hoe de 3D-camera precies werkt is nog onduidelijk, maar de technologie zou een stuk beter moeten werken dan de huidige gezichtsherkenning op Android-toestellen. Zo kan de camera in de Galaxy S10 net als de camera in de iPhone X echt je gezicht in 3D in beeld brengen, door diepte te meten.

We moeten nog bijna een jaar wachten op de officiële introductie van de Galaxy S10, dus veel details over de smartphone hebben we nog niet. Ook moeten we de geruchten voorlopig met een flinke korrel zout nemen.

Ben je opzoek naar de Galaxy S9, Samsung’s huidige vlaggenschip-smartphone, dan kun je deze vanaf nu kopen op Coolblue voor €849,-.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *