Xiaomi Mi Mix 2S Te Zien Op Officiële Posters

Xiaomi-Mi-Mix-2S-postersDe officiële posters van de Xiaomi Mi Mix 2S zijn vrijgegeven, waardoor we nu weten hoe de smartphone er uitziet. De Mi Mix 2S op de poster komt niet overeen met Mi Mix 2S op eerder gelekte renders, maar de dunne randen rondom het scherm zijn opnieuw indrukwekkend.

Uit eerdere geruchten konden we al opmaken dat de Xiaomi Mi Mix 2S geen notch in het scherm zal krijgen. Dit is voor de meeste mensen goed nieuws. Ook zullen de randen rondom het scherm opnieuw minimaal zijn. Nu officiële posters zijn vrijgegeven kunnen we deze geruchten bevestigen. Wel zien we aan de onderkant van het scherm een kleine kin, iets dat volgens eerdere geruchten niet aanwezig zou zijn.

Xiaomi Mi Mix 2S poster

Het is nog onduidelijk of de selfie-camera opnieuw in de kin zit, of dat Xiaomi de selfie-camera onder het scherm heeft verwerkt. In 2015 heeft Xiaomi namelijk een patent aangevraagd die een camera in het scherm mogelijk moet maken.

We zien op de posters alleen de voorkant, waardoor we dus nog niks kunnen zeggen over de camera. Volgens de geruchten beschikt de Mi Mix 2S over een Snapdragon 845 processor, 8GB werkgeheugen en een dual-camera. Ook zou de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt zijn. Xiaomi zal de smartphone op 27 maart officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.