Render Toont Xiaomi Mi Mix 2S Zonder Schermranden

Xiaomi-Mi-Mix-2S-concept-render-2Xiaomi zal in maart de opvolger van de Mi Mix 2 introduceren, die volgens de geruchten een zeer hoge body-to-screen-ratio krijgt. Op een render, dat is gebaseerd op geruchten, zien we een bijna 100% body-to-screen-ratio en een dual-camera.

Op de onder- en bovenstaande afbeeldingen zien we een concept render van de Xiaomi Mi Mix 2S. We moeten er wel gelijk bijzeggen dat de kans groot is dat de smartphone er in werkelijkheid waarschijnlijk anders uit gaat zien dan op deze renders. Eerder doken namelijk ook al vermoedelijke prototype op van de Xiaomi Mi Mix 2S, waarop in de rechter bovenhoek een kleine inham voor de selfie-camera is over gelaten. Ook is de dual-camera op de eerdere render geplaatst op een andere plek.

Xiaomi-Mi-Mix-2S-concept-render-1

Toch is het concept wel mogelijk. Zo toonde Vivo tijdens het Mobile World Congress een prototype van een smartphone met een screen-to-body-ratio van 98 procent en een camera die uit de behuizing van de smartphone kan worden geschoven. Xiaomi heeft voor een dergelijke camera al in 2015 een patent aangevraagd.

De vingerafdrukscanner zit vermoedelijk verwerkt in het 5,99-inch scherm, waardoor je de smartphone kunt ontgrendelen door simpelweg je vinger op het scherm te leggen. Verder beschikt de Xiaomi Mi Mix 2S waarschijnlijk over een keramische behuizing, een Snapdragon 845-processor, tot 8GB werkgeheugen en tot 256GB opslagruimte.

Xiaomi Mi Mix 2S

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Marcus schreef:

    Maar het meest interessante: Ik zie geen notch…!!
    Die zit dus mogelijk in het scherm verwerkt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.