Afbeelding En Prijs Huawei P20 Gelekt

Huawei-P20-render-cameraHuawei zal later vandaag de Huawei P20 officieel introduceren, maar via de Belgische provider Proximus is vlak voor de lancering al een afbeelding uitgelekt. Ook weten we dankzij de provider de prijs van Huawei’s nieuwe vlaggenschip-smartphone.

Een afbeelding van de Huawei P20 is opgedoken in een folder van Proximus, samen met de prijs en enkele specificaties. Zo weten we nu dat de Huawei P20 in België zonder abonnement 649,99 euro kost. Je kunt de smartphone ook in combinatie met een abonnement aanschaffen voor 99 euro.

De Huawei P20 beschikt over een 5,8-inch scherm, een 20MP + 12MP dual-camera en een 24 megapixel selfie-camera. De selfie-camera zit verwerkt in de notch aan de bovenkant van het scherm. Onder het scherm is ruimte overgelaten voor een vingerafdrukscanner.

Huawei-P20-Proximus

Huawei zal later vandaag de Huawei P20 officieel introduceren. De Chinese fabrikant zal tijdens dezelfde presentatie ook de Huawei P20 Pro introduceren, die volgens de geruchten onder andere is uitgerust met maar liefst drie camera’s aan de achterzijde, waarvan één een resolutie van 40 megapixels heeft. Eerder deze maand introduceerde Huawei al de Huawei P20 Lite.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.