Vodafone Nederland En Samsung Introduceren Galaxy S9 Red Bull Ring Edition

Samsung-Galaxy-S9-Red-Bull-Ring-editionSamsung en Vodafone Nederland zijn een samenwerking aangegaan om een speciale versie van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus op de markt te brengen. De zogeheten Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition is exclusief verkrijgbaar in Nederland.

De speciale editie van de Galaxy S9 is geïnspireerd op de gelijknamige Formule 1-track in Australië. De specificaties en het design van de smartphone zijn gelijk aan de originele Galaxy S9. Wat wel anders is is de bijbehorende case en de gebruikers-interface. Zodra je de Galaxy S9 in de case plaatst wordt de speciale software-laag automatisch ingeschakeld. Dit is mogelijk dankzij de NFC-chip in de smartphone.

Samsung-Galaxy-S9-Red-Bull-Ring-edition-verpakking

Waarschijnlijk wil Samsung in de toekomst meer cases op de markt brengen die aan de hand van NFC automatisch de interface van de smartphone aanpassen. Op deze manier kan de Zuid-Koreaanse fabrikant namelijk eenvoudig limited editions van een vlaggenschip introduceren zonder hardwarematige aanpassingen te hoeven doen. Vergelijkbare cases kennen we overigens ook al van Google’s Live Cases voor de Pixel 2.

De Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition is te bestellen op de website van Vodafone. Koop je de smartphone in combinatie met een abonnement, dan ontvang je gratis twee tickets voor de Formule 1 race waar deze speciale editie op gebaseerd is.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.