Android Oreo Komt 30 April Naar LG G6

Android-Oreo-LG-G6LG heeft via een algemene mededeling laten weten dat het bedrijf op 30 april start met de uitrol van Android Oreo voor de LG G6. Later volgen ook de Oreo-updates voor de LG V20 en de LG G5.

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG introduceerde onlangs het Software Upgrade Center. Dit onderdeel van LG zal zich bezighouden met het sneller verspreiden van updates en het verbeteren van de kwaliteit van deze updates. LG heeft nu aangegeven dat op 30 april Oreo zal worden uitgerold voor de LG G6. Het is niet duidelijk of het gaat om Android 8.0 of Android 8.1.

De update zal als eerste in Zuid-Korea worden uitgerold en brengt onder andere AI-features naar de LG G6 die op de LG V30S ThinQ werden gelanceerd. Hierdoor kan de camera voortaan automatisch teksten vertalen en QR-codes inscannen.

Het is onduidelijk wanneer de update beschikbaar zal zijn in de Benelux. LG heeft namelijk nog geen datums per regio aangekondigd. Wel is te verwachten dat wij nog een aantal weken langer moeten wachten.

Na de LG G6 zijn de LG V20 en de LG G5 aan de beurt, maar datums zijn nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.