Foto’s BlackBerry Key2 Opgedoken

BlackBerry KEYone MercuryEr zijn verschillende foto’s opgedoken waarop de opvolger van de BlackBerry KEYone-smartphone te zien zou zijn. De smartphone met de vermoedelijke naam BlackBerry Key2 zou onder andere een mat fysiek toetsenbord hebben.

De foto van de vermoedelijke BlackBerry Key2 verscheen voor het eerst op de BlackBerry-fansite Crackberry. We zien op de foto dat het toetsenbord anders is dan op de BlackBerry Keyone. De toetsen op het toetsenbord zijn namelijk mat inplaats van glanzend. Ook zien we een knop met negen puntjes naast de sym-toets aan de rechterkant. De spatiebalk zou opnieuw zijn uitgerust met een vingerafdrukscanner.

Veel details over de smartphone ontbreken nog, maar bij de Chinese keuringsinstantie TENAA zijn onlangs afbeeldingen opgedoken met de codenaam BlackBerry Athena. De smartphone ziet er net zo uit als de BlackBerry Key2.

TCL, de fabrikant verantwoordelijk voor de BlackBerry-smartphones heeft zelf nog niks bekendgemaakt over een mogelijke opvolger van de BlackBerry Keyone.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.