HTC Zal HTC U12+ Op 23 Mei Introduceren

HTC-U12+-teaserHTC heeft op Twitter een teaser geplaatst met daarop in het groot de datum 23 mei. Op deze dag krijgen we hoogstwaarschijnlijk de HTC U12+ te zien, de nieuwste vlaggenschip-smartphone van de Taiwanese fabrikant.

Op de bovenstaande teaser zien we naast de datum ook alle interne componenten van de HTC U12+. We zien onder andere 4 camerasensoren, waaruit we kunnen opmaken dat zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dual-camera aanwezig zal zijn. Volgens de geruchten hebben de twee camerasensoren aan de voorkant een resolutie van 8 megapixel terwijl de camerasensoren aan de achterkant een resolutie van 16 megapixel hebben.

De smartphone beschikt verder waarschijnlijk over een 5,99-inch scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een 18,5:9-beeldverhouding, een Snapdagon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een waterdichte (IP68) aluminium behuizing en ondersteuning voor NFC, Wi-Fi 802.11ac, HTC BoomSound en Bluetooth 5.0. Een 3,5mm-koptelefoonaansluiting ontbreekt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.