YouTube Test Twee Advertenties Achter Elkaar

ad-pods-YouTubeOp YouTube krijgen we bij lange video’s in veel gevallen niet alleen aan het begin, maar ook halverwege de video reclame te zien. Veel mensen vinden deze onderbreking erg irritant en daarom test YouTube nu een nieuwe manier om reclame te tonen.

Mensen die gratis gebruikmaken van YouTube krijgen voor en tijdens de video’s advertenties te zien, zodat YouTube toch nog wat aan deze gebruikers kan verdienen. Dit is begrijpelijk, maar veel mensen vinden deze onderbrekingen irritant. YouTube is hiervan op de hoogte en test daarom zogeheten ad-pods.

Ad-pods is een set van twee advertenties die aan het begin van een video achter elkaar afgespeeld worden. Op de onderstaande screenshot kunnen we zien dat YouTube aangeeft dat ze twee advertenties afspelen. Net als voorheen kun je deze advertenties wel gewoon overslaan door op de knop in de rechter onderhoek te klikken.

YouTube-ad-pods

Momenteel test Google de ad-pods nog, maar wanneer deze goed worden ontvangen zal het bedrijf deze advertenties voor iedereen uitrollen. Met het tonen van ad-pods is het niet meer nodig om halverwege de video een advertentie te tonen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.