Prijs, Specs En Renders OnePlus 6 Gelekt

OnePlus-6-headerMorgen zal OnePlus de OnePlus 6 officieel introduceren, maar Amazon Duitsland heeft nu al (per ongeluk) alle informatie van de smartphone online gezet, inclusief de prijs en afbeeldingen. We komen morgen dus voor weinig verrassingen te staan.

Volgens de nieuwe gelekte data zal de 64GB-variant van de OnePlus 6 op de markt verschijnen voor 519 euro. De uitvoering met 128GB opslagruimte kost 569 euro. Als deze prijzen kloppen is de OnePlus 6 opnieuw iets duurder dan zijn voorganger. De OnePlus 5T kreeg bij de lancering namelijk een adviesprijs mee van 499 euro.

De OnePlus 6 komt volgens Amazon Duitsland op de markt in twee kleuren-varianten, namelijk Mirror Black (glas) en Midnight Black (matte). De website spreekt niet over een witte uitvoering. Dat is best opmerkelijk aangezien de CEO onlangs zelf met een witte OnePlus 6 werd gespot.

Op de onderstaande gelekte afbeeldingen zien we verder nogmaals de notch aan de bovenkant van het scherm, de dual-camera en de ovalen vingerafdrukscanner. De OnePlus 6 krijgt een 6,3-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2280 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *