Samsung Start Uitrol Android 8.0 Voor Galaxy A3 (2017)

Samsung-Galaxy-A3-2017Eerder schreven wij dat Samsung de Oreo-update voor de Galaxy S7 (Edge) heeft hervat, maar nu blijkt dat de Zuid-Koreaanse fabrikant ook is begonnen met de uitrol van Android 8.0 voor de Galaxy A3 (2017).

Samsung heeft deze maand voor verschillende smartphones een Oreo-update uitgebracht, waaronder de Galaxy S7, de Galaxy S7 Edge en de Galaxy A5 (2017). Nu is de Galaxy A3 (2017) aan de beurt, een mid-range smartphone die bij de introductie op 2 januari 2017 nog draaide op Android 6.0 (Marshmallow).

De nieuwste update is ongeveer 1200MB groot en brengt naast Oreo ook de beveiligingspatch van april met zich mee. De update komt als eerste binnen op unbranded-toestellen. Dit zijn toestellen die niet zijn gekocht bij een provider.

Android 8.0 (Oreo) brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, waaronder de picture-in-picture modus, een nieuwe wachtwoordmanager en een optie waarmee je notificaties kunt snoozen. Samsung Experience 9.0 zorgt onder andere voor nieuwe emoji’s, een beter aanpasbaar toetsenbord en verbeterde zoekresultaten. Experience 9.o is ook voorzien van Dual Messenger, een functie waarmee je meerdere accounts voor één app kunt gebruiken.

De Oreo-update zal in fasen worden uitgerold naar de Galaxy A3 (2017). Om te controleren of de update al klaarstaat voor jouw toestel ga je naar ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘ -> ‘Updates handmatig downloaden‘.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.