Elephone A4: Android 8.1 En Scherm Met Notch Voor Nog Geen 100 Euro

Elephone-A4-smartphoneElephone is een smartphonefabrikant waar we steeds vaker over schrijven. De fabrikant heeft de laatste tijd namelijk meerdere interessante smartphones uitgebracht. De nieuwste smartphone is de Elephone A4. De Elephone A4 gaat tijdelijk voor slechts 93 euro over de toonbank, maar beschikt wel over Android 8.1 (Oreo), een groot scherm met een notch aan de bovenkant en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

De Elephone A4 is mede dankzij het design en de lage adviesprijs een zeer aantrekkelijke smartphone. Zo beschikt de smartphone over een 5.85 inch scherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels en dunne schermranden, een 1,5GHz MTK6739 quad-core-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en dualSIM-ondersteuning.

Elephone-A4

De smartphone draait op de nieuwste software, namelijk Android 8.1 (Oreo) en kost deze week slechts 93 euro. De Elephone A4 is hier verkrijgbaar in de kleuren goud en zwart.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Kenza schreef:

    Ik kan geen Instagram op m’n telefoon installeren wat nu?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.