“Lancering Bixby Versie 2.0 Tegelijk Met Galaxy Note 9”

Samsung BixbySamsung heeft tegenover de Korea Herald bevestigd dat versie 2.0 van Samsung’s assistent Bixby tegelijk zal worden gelanceerd met de volgende vlaggenschip van het bedrijf. We kunnen dus een verbeterde versie van Bixby verwachten op de Galaxy Note 9.

Samsung geeft steeds meer informatie vrij over Bixby 2.0, een stemassistent die aanwezig is op Samsung-smartphones, -televisies en -koelkasten. Tot nu toe was onduidelijk wanneer we Bixby 2.0 zelf kunnen gebruiken, maar dankzij het hoofd van het AI-onderzoekscentrum van Samsung, Gray G. Lee, kunnen we nu een goede inschatting maken. Hij heeft namelijk tegenover een Zuid-Koreaanse krant gezegd dat Bixby 2.0 zijn debuut zal maken op de aankomende vlaggenschip van Samsung.

Ook heeft Lee aangegeven dat Bixby 2.0 beter om kan gaan met natuurlijke taal, sneller kan reageren en beter presteert in omgevingen met veel lawaai. Verdere details over nieuwe functies heeft hij niet gegeven. De concurrentie op het gebied van slimme assistenten is erg sterk, dus Samsung moet hard aan de slag om te kunnen concurreren met Google Assistant, Alexa, Cortana en Siri.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.