Specificaties Xiaomi Mi 8 Gelekt

Xiaomi-Mi8-inkepingXiaomi zal de Xiaomi Mi 8 op 31 mei officieel introduceren, maar op het internet zijn de specificaties van de smartphone mogelijk al uitgelekt. Volgens de bron zien we op de onderstaande foto details over het scherm en de interne specificaties van de Xiaomi Mi 8.

Als we de bron mogen geloven beschikt de opvolger van de Xiaomi 6 onder andere over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2280 pixels en een 19:9-beeldverhouding, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3300mAh accu, een 20 megapixel camera met een diafragma van f/1.7 aan de achterkant en een 16 megapixel camera met een diafragma van f/2.0 aan de voorkant. De smartphone is 7.8 mm dik en draait op Android 8.1 (Oreo).

Xiaomi-mi-8-specificaties

Eerder dook ook al een video op waarop de Xiaomi Mi 8 te zien zou zijn. In de video zien we onder andere een notch in het scherm en een doorzichtige achterkant.

Xiaomi zal de smartphone over vier dagen officieel introduceren, dus lang hoeven we niet te wachten totdat we de bovenstaande specificaties kunnen bevestigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.